TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Elephant Design biedt copywriting diensten die u kunnen helpen om uw online marketing strategie vorm te geven. De mogelijkheden om content aan te bieden op het web zijn oneindig. Wij helpen u graag een verstandige keuze te maken zodat u via de beste kanalen uw doelgroep aanspreekt met gerichte informatie van de juiste kwaliteit. Hiervoor bieden we een aantal services aan:

Content laten schrijven

 

In het online tijdperk wordt informatie over veel meer kanalen verspreid. Dit betekent dat naast de kwaliteit van de inhoud, u ook moet nadenken over de wijze waarop u die publiceert. Schrijven is een vak, en niet voor ieder medium is dezelfde inhoud geschikt. Bij Elephant Design hebben we de expertise voor het vormgeven en schrijven van maatwerk teksten voor:

  • Websites: Wij leveren inhoudelijke content voor uw website en/of webshop
  • Artikelen: Een professionele schrijver kan u helpen bij het schrijven van bijvoorbeeld een vakartikel
  • Blogposts: Blogposts met relevante informatie worden gezien als het middel om uw klanten aan u te binden. Blogposts zijn ook zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij helpen u om uw vakkennis om te zetten in reguliere interessante blogs die van uw bezoekers terugkerende klanten maakt.
  • Social Media content: Veel mensen besteden tegenwoordig een aanzienlijke tijd op social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Deze kanalen zijn dus ideaal om uw doelgroep te bereiken. Het zijn echter ook de moeilijkste kanalen omdat de omvang van de berichten erg klein, en de aandachtsspanne van de gebruiker erg kort is. Een ervaren content writer kan dan zeker het verschil maken.

Copywriting services in Limburg, gewoon bij Elephant Design

 

De letterlijke definitie van een copywriter is: Iemand die gespecialiseerd is in het schrijven van reclametekst en andere wervende teksten. Het succes van een boodschap hangt af van de impact van de woorden op het publiek. Die woorden moeten spot-on zijn en precies de juiste boodschap in de juiste lengte en vorm overbrengen. Copywriters zijn professionele schrijvers die zich gespecialiseerd hebben in deze kunst. Voor copywriting services in Limburg, en daarbuiten, kunt u nu dus ook gewoon bij de specialisten van Elephant Design terecht.

 

Vertaaldiensten

 

Bij het vertalen van content gaat het niet alleen om het letterlijk vertalen van teksten. Teksten in een andere taal hebben vaak een doelgroep in/uit een ander land met een andere cultuur en gebruiken. Dat betekent meestal dat de stijl van de boodschap aangepast moet worden, of zelfs de inhoud of het medium. Hier is lokale kennis voor nodig. Voor klanten met een internationale doelgroep kan Elephant Design deze expertise aanbieden. We bieden vertaal- en schrijfdiensten aan in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en andere Europese talen.