WEBDESIGN

Voor een professionele website op maat bent u bij Elephant Design aan het juiste adres. U streeft er vast naar om op te vallen bij uw doelgroep en anders te zijn dan uw concurrenten. Met een uniek webdesign ontwerp van Elephant Design kunt u zich onderscheiden van de grijze massa. Of het nu om een kleine website gaat voor een zzp’er of een groot bedrijf met veel pagina’s en ingewikkelde functies. Elephant design staat te trappelen om met uw ideeën aan het werk te gaan en een unieke webdesign voor u te ontwikkelen.

Grafisch ontwerp website

Een Team van Professionals

 

Ons team van professionals zorgt er verder voor dat u altijd met dezelfde mensen contact hebt en de lijntjes heel kort zijn. Hulp nodig? Gewoon even bellen, een mailtje of een chat en kunt weer verder. En aangezien het schaap met vijf poten niet bestaat, werken we samen met een aantal gespecialiseerde freelancers om te zorgen dat we voor ieder project alle benodigde expertise in huis hebben.

Multidisciplinair

 

Elephant Design is multidisciplinair. Dat moet wel, want Webdesign is een verzamelnaam voor het ontwikkelen en beheren van websites. Per definitie heeft dat dus grafische, software development, en content management componenten. Naast het grafisch ontwerp wordt veel aandacht besteed aan:

 

  • Toepasbaarheid: het responsive design framework zorgt voor optimale weergave op alle devices,
  • gebruikersvriendelijkheid (UI),
  • gebruikerservaring (UX),
  • onderhoudbaarheid en
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Indien gewenst kunnen we de volledige branding voor uw bedrijf  en de webhosting verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht als u hulp nodig heeft met online marketing. Naast SEO zijn we ook gespecialiseerd in Search Engine Advertisement (SEA).

BENIEUWD WAT UW WENSEN KOSTEN?