Elephant Design | Web design, logo ontwerp, online marketing
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

OVER ELEPHANT DESIGN

ELEPHANT DESIGN is een web/grafisch design bureau gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg. Wij dragen bij aan het succes van uw onderneming. Dit doen wij door middel van een professioneel ontworpen huisstijl die aansluit bij het gedachtegoed en de uitstraling van uw onderneming. Een visueel aantrekkelijke website te bekijken op tablet, computer en telefoon en slimme betaalbare online marketing voor het werven van nieuwe klanten.

HET TEAM

Ons team bestaat uit drie personen: een webdesigner/grafisch ontwerper een creative director en een PHP developer. Doordat er slechts drie personen aan uw website werken, communiceert u altijd met dezelfde personen tijdens de ontwikkeling van uw project. Naast ons vaste team werken wij vaak samen met verschillende zzp’ers op het gebied van motion-graphics en software development om te voldoen aan al uw project wensen.

VERONIEK GIELKENS

CREATIVE DIRECTOR

TIM WELZEN

FOUNDER

JEROEN VAN MONTFORT

PHP DEVELOPER

ONUR DEMIREL

WORDPRESS AND PHP DEVELOPER

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!