SEO

Hoe hoog uw site wordt gerankt op Google is afhankelijk van een aantal factoren.

Elephant Design gaat elk van de 4 seo factoren voor u optimaliseren:

1

UNIEKE CONTENT

Zoekmachine optimalisatie start met het zoeken naar juiste zoeken woorden. Met andere woorden; Met welke zoekwoorden zoeken uw klanten naar uw producten of diensten? Na een onderzoek zorgt Elephant Design voor een lijst met zoekwoorden of combinatie van zoekwoorden waarop uw klanten zoeken. Aan de hand van de lijst met zoekwoorden schrijft Elephant Design unieke content (landingspages) waardoor uw site op meer zoekwoorden, gerelateerd aan uw producten en diensten, gevonden kan worden.

2

GEBRUIKERSERVARING

Door een unieke en gebruiksvriendelijke site blijven gebruikers langer op uw site. Dit helpt uw ranking in Google. Ook een website die op een correcte en gebruiksvriendelijke manier wordt getoond op tablet en smartphone wordt beter gewaardeerd door google. Elephant design ontwikkeld alleen websites die uitmuntend zijn op het gebied van gebruikerservaring.

3

AUTORITEIT

Autoriteit verkrijgt u net als elke punt van S.E.O. op verschillende manieren. Zo kunt meer autoriteit verkrijgen door meer links te verkrijgen naar uw website. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door unieke content te produceren voor uw website. Ook social media referenties en de leeftijd van uw domein tellen mee bij het opbouwen van meer autoriteit.

4

SITE PRESTATIE

Uw site prestatie kunt u verbeteren door de laadtijd van uw website te verlagen. Dit kunt u doen door verschillende on-site optimalisaties te doen maar ook door snelle hosting. Elephant design zorgt ervoor dat uw website prestatie voldoet aan de richtlijnen van google.

BENIEUWD WAT UW WENSEN KOSTEN?