Grafisch ontwerpbureau Heerlen

Bent u op zoek naar een grafisch ontwerpbureau Heerlen? Vanuit ons kantoor gelegen in de Raadhuisstraat in Heerlen wordt uw nieuwe logo/folder/visitekaartje/banner/website gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van onze lopende projecten van webdesign tot logo ontwerp. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Grafische ontwerp bureau Heerlen, hoe gaan wij te werk?

 

1. Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten voor een kop koffie en een goed gesprek. In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen u aan uw grafische werk stelt hier komen zaken aan bod zoals kleurgebruik, design,  doelgroep, stijl etc.

 

2. Vervolgens maken wij met de input van ons gesprek een eerste draft van uw project. Als dit bijvoorbeeld een logo is dat zult u na ons gesprek een 3-tal logo’s ontvangen in verschillende stijlen. Wij bespreken de ontwerpen met u en u kunt uw favoriete ontwerp kiezen.

Grafisch ontwerpbureau Heerlen
grafisch-ontwerpbureau-heerlen-diensten

3. Vervolgens gaan we kijken hoe we het gekozen ontwerp kunnen verbeteren en hoe wij uw wensen en eisen nog verder in het logo kunnen verwerken. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Een logo is een weerspiegeling van uw bedrijf en het is essentieel dat het logo bij u en uw onderneming past.

 

4. Nadat het logo is ontworpen krijgt u het logo in alle gewenste bestandsformaten zoals PNG/EPS/PDF & JPG

 

6. Mocht u behoefte hebben om ook het drukwerk door Elephant Design te laten regelen dan is dit ook geen probleem. U wordt volledig ontzorgt in wensen.

 

U kunt bij ons terecht voor alle wensen op gebied van Design. Voor een complete lijst van onze diensten kunt u kijken op onze graphic design pagina. Dus twijfel niet langer over uw nieuwe project! Bekijk wie u voor ging of neem vrijblijvend contact met ons op.