GRAFISCH ONTWERP

Elephant Design maakt moderne, frisse en unieke ontwerpen die aan al uw wensen voldoen. Wij helpen u graag bij het ontdekken van uw huisstijl. ‘’Huisstijl’’ is een verzamelnaam voor bijvoorbeeld het ontwerp en vormgeving van een website , logo, flyer of visitekaartje. Dit kan zowel digitaal als in print. Consistent gebruik van uw logo, kleuren, lettertypen en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een professionele en vertrouwde uitstraling van uw bedrijf.

Logo

 

Het logo is de basis van uw merk en huisstijl. Het is de belangrijkste visuele manifestatie van uw bedrijf binnen de doelmarkt. Een logo moet eenvoudig, herkenbaar, tijdloos en veelzijdig toepasbaar zijn. Bij Elephant Design zorgen we er met een goed en uniek design voor dat uw merk eruit springt. Voor meer informatie over de basisregels van een goed logo kunt u onze blog lezen.

Grafisch ontwerp logo

Animatie

 

Animatie is een niet weg te denken design component. De beste animaties zijn niet alleen functioneel, maar toveren ook een glimlach op het gezicht van uw klanten. Een animatie kan heel subtiel zijn zoals het wiegende “Webdesign” vlaggetje in onze website header, kan  tijd- of userinteractie afhankelijk zijn of gewoon een klein kunstwerkje dat perfect het imago van uw bedrijf onderstreept. Onze motion designers werken graag met u samen om uw website die unieke uitstraling te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Websites

 

Webdesign is onze core-business. De basis van een goed webdesign is een goede grafische vormgeving. Bij Elephant Design zorgen we voor een uitstekende gebruikers ervaring (UX) door een optimale layout waardoor uw klanten/gebruikers als vanzelf door uw website geleid worden. Dat alles uiteraard vergezeld door een uniek, op maat gesneden ontwerp dat er voor zorgt dat u zich onderscheidt van uw concurrenten. Naast bouw en beheer helpen we u graag met het optimaliseren van uw webcontent voor zoekmachines (SEO) en online zoekmachine advertisement (SEA)

Grafisch ontwerp website

Brochure

 

Een professioneel ontworpen brochure is een uitstekend middel om uw doelgroep te bereiken. Het is iets tastbaars waar uw klant nog eens makkelijk doorheen bladert en in één oogopslag kan zien welke producten en diensten u levert. Laat ons ontwerp in uw huisstijl een uitnodiging zijn voor uw klant!


WIJ ONTWERPEN OOK

WEBSITES

WEBSHOPS

 

LOGO’S

VISITEKAARTJES

BROCHURES

FLYERS

FOLDERS

 

INFOGRAPHICS

ROLL-UP BANNERS

ONLINE NIEUWSBRIEVEN

VERPAKKINGEN

Webdesign Heerlen

HEEFT U VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP