WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Wilt u een WordPress website laten maken?  Dan bent u bij Elephant Design aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor gelegen in de Raadhuisstraat in Heerlen wordt uw nieuwe WordPress website gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van uw WordPress website. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een WordPress website laten maken?

 

1. Een van de voordelen van een wordpress website laten maken  is dat het gemakkelijk door u kan worden beheerd.  Wordpress is een super gebruiksvriendelijk CMS(Content Management System). U kunt met uw nieuwe wordpress website alles zelf aanpassen zoals nieuwsitems, afbeeldingen, portfolio, teksten etc..

 

2. WordPress is zoekmachine vriendelijk. Hierdoor worden uw webpagina’s sneller en hoger geïndexeerd. Door gebruik te maken van WordPress i.c.m. zoekmachine optimalisatie kunt u gemakkelijker hoog ranken in de zoekmachines.

 

3. Wordpress is een open source CMS (“Open source software is software waarvan de broncode is gepubliceerd en vrij beschikbaar is voor het publiek”). Door de zeer actieve community wordt WordPress constant verbeterd en worden er nieuwe features toegevoegd. Het is wel belangrijk dat de website software up to date is.

wordpress website laten maken
Wordpress website laten maken heerlen

4. Een wordpress website kan snel gebouwd worden. Als u precies weet wat u wilt en u heeft tekst en foto al verzameld kunnen wij gelijk voor u aan de slag. Op WordPress verder bouwen kan heel gemakkelijk dus u kunt ook in de toekomst gemakkelijk features toevoegen.

5. De mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat het WordPress platform heel flexibel is is het mogelijk om allerlei geavanceerde features toe te voegen.  Wilt u een chat module voor uw klanten of misschien een online afspraken kalender? U kunt met WordPress alle kanten op!

 

Dus twijfel niet langer over uw nieuwe project! Bekijk wie u voor ging of neem vrijblijvend contact met ons op.