WEBSITE LATEN MAKEN HEERLEN

Wilt u een website laten maken in Heerlen? Wij kunnen u van dienst zijn! Wij ontwerpen websites precies zoals uw dat wilt. Vanuit ons kantoor gelegen aan de Raadhuisstraat 62 wordt uw website gemaakt van concept tot eindproduct.

Bij het realiseren van uw website wordt rekening gehouden met uw huisstijl en de doelgroep die uw nieuwe website moet aanspreken. Heeft u nog geen huisstijl? Dit is ook geen probleem wij kunnen samen met u een passende huisstijl maken voor uw bedrijf.

In een persoonlijk gesprek gaan wij uw wensen bespreken. U kunt in dit gesprek een aantal vragen verwachten zoals:

 

  • Wilt u bijvoorbeeld de website zelf beheren?
  •  Heeft u al een domeinnaam ?
  • Heeft u al webhosting voor uw domeinnaam?
  • Heeft u een bepaald budget voor uw website?

 

Nadat alle wensen kenbaar zijn gemaakt zullen wij samen met u werken naar een passend eindresultaat.

 

De website word geprogrammeerd in een voor u gebruiksvriendelijk CMS systeem bijvoorbeeld WordPress. Dit systeem maakt het mogelijk dat u zelf, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op uw website kunt publiceren en aanpassen.

Hoe gaan wij te werk?

 

1. Intake/Idee

Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten en worden uw wensen uitvoerig besproken in een brainstorm. Hier gaan we het hebben over uitstraling verwachtingen en vooral: Wat doen uw klanten op de website en hoe kunnen wij hun het beste bedienen

2. Voorstel

Elephant Design duikt de denktank in en komt met een creatief voorstel. Wij bespreken het ontwerp en het gedachtegoed achter de website met u en komen zo tot een compleet concept voor uw nieuwe website

3. Realisatie

Elephant Design start met de bouw van uw website. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste seo technieken (Beter vindbaar in Google). Zo bouwen we aan een frisse nieuwe website met vooral ook nieuwe bezoekers.

4. Aanpassingen

Nadat wij met u de nieuwe website hebben gepresenteerd heeft u de mogelijkheid om verschillende zaken nog te wijzigen op de website zodat deze volledig naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

 

Neem een kijkje op onze pagina over webdesign voor meer informatie over website laten maken Heerlen. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

website laten maken heerlen