WEBDESIGN ZUID-LIMBURG

Bent u op zoek naar webdesign Zuid-Limburg? Dan bent u bij Elephant Design aan het juiste adres. Elephant Design is gespecialiseerd in webdesign, graphic design en online marketing. Vanuit ons kantoor gelegen in de Raadhuisstraat in Heerlen wordt uw nieuwe website gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van onze lopende projecten van webdesign tot logo ontwerp. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Webdesign Zuid-Limburg, hoe gaan wij te werk:

 

1. Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten. In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen u aan de website stelt wat betreft functionaliteiten en design. En hoe wij uw bedrijfsfilosofie/huisstijl het beste online kunnen overdragen.

 

2. Vervolgens maken wij met de input van het gesprek een “platte” layout van uw webdesign project. Dit houdt in dat u een. jpg(foto) ontvangt waarin wij het nieuwe ontwerp aan u presenteren. Wij bespreken het ontwerp met u en u kunt nog eventuele aanpassingen doorvoeren.

3. Vervolgens vragen wij u om een lijst met woorden aan te leveren waarmee u denkt dat uw klant naar uw diensten zoekt. Elephant Design doet een S.E.O. onderzoek en vult deze lijst met woorden aan met zoekwoorden die uw klanten gebruiken om uw diensten te vinden.

 

4. Zodra u de nieuwe lijst heeft ontvangen kunt u overgaan tot het schrijven van de teksten van de website (!!met de juiste zoekwoorden!!). Elephant design begint in de tussentijd aan het webdesign gedeelte.

 

5. Zodra wij de tekst ontvangen zullen wij deze op de site zetten en het eindproduct aan u presenteren.

 

6. U heeft de mogelijkheid om bij de laatste presentatie verschillende zaken nog te wijzigen op de website zodat deze volledig naar wens is.

 

7. Wij zetten uw nieuwe website voor u online en u kunt beginnen met online bedrijfsvoering voor meer klanten meer bereik en meer brand awareness.

 

Dus twijfel niet langer over uw nieuwe project! Bekijk wie u voor ging of neem vrijblijvend contact met ons op.