WEBSHOP LATEN MAKEN

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw webshop te laten maken? Vanuit ons kantoor gelegen in de Raadhuisstraat in Heerlen wordt uw webshop gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van onze lopende projecten van huisstijl ontwerp tot grote complexe webshops. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 Webshop laten maken, hoe gaan wij te werk:

 

1. Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten. In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen u aan uw webshop stelt wat betreft functionaliteiten en design en hoe wij uw bedrijfsfilosofie/huisstijl het beste online kunnen overdragen naar uw bestaande en natuurlijk nieuwe klanten. Zo kunt u vragen verwachten als: Wilt u internationaal gaan versturen? Welke betaalmethodes wilt u uw klanten bieden en of u vaste of variabele producten in uw assortiment heeft.

 

2. Vervolgens maken wij met de input van het gesprek een “platte” layout van uw webshop project. Dit houdt in dat u een. jpg(foto) ontvangt waarin wij het nieuwe ontwerp aan u presenteren. Wij bespreken het ontwerp met u en u kunt nog eventuele aanpassingen doorvoeren.

webshop laten maken
webshop laten maken heerlen

3. Vervolgens vragen wij u om een lijst met woorden aan te leveren waarmee u denkt dat uw klant naar uw diensten zoekt. Elephant Design doet een S.E.O. onderzoek en vult deze lijst met woorden aan met zoekwoorden die uw klanten gebruiken om uw diensten te vinden. Het is natuurlijk van cruciaal belang dat als u een nieuwe webshop heeft deze ook goed gevonden wordt.

 

4. Zodra u de nieuwe lijst heeft ontvangen kunt u overgaan tot het schrijven van de teksten van de website (!!met de juiste zoekwoorden!!). Elephant design begint in de tussentijd aan het opzetten van uw webshop.

 

5. Zodra wij de tekst/productomschrijvingen hebben ontvangen zullen wij deze op de webshop zetten en het eindproduct aan u presenteren. U kunt de webshop in de development omgeving dan goed testen. U kunt zelf de mails controleren die de klanten ontvangen en het hele bestelproces doorlopen.

 

6. U heeft de mogelijkheid om na de webshop presentatie verschillende zaken nog te wijzigen. Hierdoor komen we na een aanpassingenronde uit op een webshop die volledig is gemaakt naar uw wensen en eisen.

 

7. Wij zetten uw nieuwe webshop voor u online en u kunt beginnen met online bedrijfsvoering voor meer klanten meer bereik en meer brand awareness. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de webshop te beheren. Uw webshop blijft dan altijd up-to-date en is altijd veilig.

 

Dus twijfel niet langer om een afspraak te maken over uw nieuwe webshop project! Bekijk wie u voor ging of neem vrijblijvend contact met ons op.