HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

Een huisstijl laten ontwerpen is belangrijk omdat het uw bedrijf een unieke en herkenbare uitstraling geeft. Het ontwerp is een leuk en creatief proces waar echter een hoop bij komt kijken. Een professionele huisstijl is meer dan alleen het vormgeven van een logo.

 

Een goed logo moet voldoen aan een aantal kenmerken (eenvoud, herkenbaar, tijdloos en veelzijdig toepasbaar), maar ook het consistent toepassen van dat logo, kleuren, lettertypes en beeldmateriaal in uw website, visitekaartjes, briefpapier, reclame-uitingen (bijv. usb sticks of pennen) en papieren drukwerk (flyers, posters etc.) maakt onderdeel uit van een professionele huisstijl. Elephant Design heeft alle expertise in huis om uw huisstijl tot een succes te maken.

Kenmerken van een Goede Huisstijl

 

Een huisstijl moet niet alleen uniek en herkenbaar zijn maar ook het juiste imago van het bedrijf uitstralen. Door een uitgebreide intake en voortdurend contact tijdens het designproces weten we welk ontwerp het best aansluit bij uw bedrijf. Hoe kunnen we de nadruk leggen op uw “unique selling point” (USP)? Ook zorgen we ervoor dat we de markt kennen van bedrijven die bij ons hun huisstijl laten ontwerpen. Wat zijn de overeenkomsten van bedrijven binnen dezelfde sector en wat zijn gangbare stijlen. Door een goede mix van deze kenmerken zorgen we ervoor dat uw merk er in uw doelmarkt uit springt.

Het Realiseren van de Huisstijl

 

Bij Elephant design dragen we niet alleen zorg voor het ontwerp van uw huisstijl, maar kunnen we desgewenst ook het volledige webdesign en de webhosting voor onze rekening nemen. Daarnaast helpen we u graag met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines (SEO) en online marketing d.m.v. SEA (Zoekmachine adverteren). Kijk voor voorbeelden in ons portfolio.

Neem gerust eens contact om te zien welke mogelijkheden wij uw bedrijf kunnen bieden.

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN