Compo | Web- & logo design

Over dit project

Daar waar Compo Software een complete projectadministratie, inclusief financiële afhandeling en loonverwerking heeft, biedt Compo Ticketing je de zekerheid van een complete én juiste registratie van je bezoekers, of het nu een betalend of een B2B event is.

In 1985 startte Theo Breuers met het bedrijf. Zijn specialisme destijds: diensten op het gebied van computer ondersteunend onderwijs. Die technieken namen een enorme vlucht en Compo groeide mee.
In 1986 werd gestart met de ontwikkeling en distributie van Atari-software. Het tekstverwerkingsprogramma ‘That’s Write’ was het eerste product. Het bleef populair tot 1999. Een groot aantal geavanceerde programma’s volgde: 2D en 3D tekenprogramma’s, databases, muziekprogramma’s, etc. Neon Grafix 3D bijvoorbeeld werd ontwikkeld voor Atari, OS2, Next Powers Computers en Windows.

De drive en ervaring  bleef niet onopgemerkt en steeds meer (sport)organisaties vroegen om live streaming van sportevenementen te verzorgen. Wereldkampioenschappen voetbal, volleybal, judo, worstelen, schieten en handboogschieten werden zichtbaar gemaakt voor de hele wereld.
In 2000 vroeg het Duits Olympisch Comite of zij de persconferenties en interviews vanuit de Olympische Spelen in Sydney te streamen. En zo volgden nog meer uitnodigingen en werd het bedrijf een autoritieit op dit gebied.

Categorie
Software Design