Hoeve de Geleenhof | Webdesign & Logo ontwerp

logo-hoeve-de-geleenhof-elephant-design Hoeve-de-geleenhof-webdesign-elephant-design
Categorie
Webdesign
Over dit project

Hoeve de Geleenhof is een van de oudste locaties van Heerlen van vroeger en van nu. Tweeduizend jaar heeft de Hoeve de Geleenhof zich al weten te handhaven, in eerste opzet als kampement van de Romeinen en daarna vele jaren als agrarische nederzetting.

 

De Geleenhof werd een belangrijke halteplaats voor het postkoets verkeer tussen Aken, Heerlen en Maastricht. Vanaf 03 december 2015 mogen wij in een pand met zoveel historie, u onze passie en creativiteit laten proeven, voelen en beleven.

 

Wat wij u willen bieden is een rustige omgeving midden in het centrum van de stad Heerlen. Gratis parkeren bij de Hoeve de Geleenhof  is vanzelf sprekend ……50 parkeerplekken liggen achter de Hoeve om u als fietser of wandelaar een start te geven van een gezellige dag. De Hoeve ligt 5 minuten lopen van het hartje centrum, gelegen in het mooie Welten.

 

Kortom…..heerlijk vertoeven in ons Bras-Restaurant Hoeve de Geleenhof in een prachtige omgeving. Onze keuzes zijn zeer zorgvuldig gemaakt, de wijn , de gerechten en natuurlijke onze medewerkers, zorgen voor een Bras- moment. Wij kijken uit naar uw bezoek in ons prachtige pand, laat u zich verassen door de inrichting.

 

Brassen: lekker genieten van een goede ambiance, uitstekende bediening, heerlijke wijnen en natuurlijk een heerlijk glas Limburgs bier in combinatie met een overheerlijke maaltijd of gewoon een lekkere Bite bij een glas lekkers.
Even een moment van…….Brassen!!!!