ILLUSTRATIES LATEN MAKEN

Het is een zeer goed idee om jouw tekst te versterken met illustraties. Mensen denken beeldend, een grote hoop tekst is abstract, maar een beeld is duidelijk. Het perfecte toevoegsel aan jouw tekst is een prachtige illustratie. Deze kunnen worden vervaardigd in verschillende vormen en maten, op maat gemaakt voor jouw behoeftes. Je kunt natuurlijk ook een ander beeldend medium gebruiken, maar een illustratie heeft vaak een groot aantal voordelen die ervoor zorgen dat een illustratie laten maken de beste keus is!

De voordelen van illustraties

 

Een groot voordeel van illustraties, wat bij de essentie van een illustratie hoort, is het feit dat deze door mensenhanden worden gemaakt. Wanneer jij een illustratie toevoegt aan jouw tekst, gebruik je een beeld dat 100% is gecreëerd door de hand van iemand anders. Dit geeft illustraties vaak een hele unieke look. Daarbij betekent dit ook dat wanneer jij een illustratie op maat laat maken, je werkelijk alles kan vragen wat je maar wilt. Hierdoor past het beeld perfect bij jouw tekst omdat het afgestemd is op jouw wensen. Daarom hebben illustraties vaak de overhand op ander beeldend materiaal, want door deze afstembaarheid kan je het perfect beeldsupplement toevoegen.

 

Een illustratie laten maken is daarom het perfect idee, alleen zijn er verschillende illustratievormen die je kan kiezen. Hieronder zijn een paar soorten illustraties die wij maken om jou een idee te geven wat voor illustraties je kan laten maken.

illustratie laten maken
Illustratie laten maken
Illustratie laten ontwerpen
Illustratie laten maken

Water Color Illustrations

 

Wij bieden een groot scala aan water color illustrations aan. Deze manier is veel gebruikt om illustraties te maken. Water color illustrations bestaan al sinds de holbewoners begonnen te tekenen in grotten. Bij dit soort illustraties voegt de illustrator water bij de kleur toe om diepte en nuance aan het beeld te geven. Het algemene gevoel dat dit soort illustraties creëren is een zacht en zwevend gevoel dat vaak veel diepte heeft. Door het lichte gevoel dat dit soort illustraties creëren kan je het beste gebruiken voor een luchtig stuk tekst, dit kan een kinderboek zijn een kookboek of gewoon een leuke blog. Als je dus een illustratie wil laten maken voor dit soort type teksten dan is een water color illustration een goed idee!

Traditionele illustraties

 

Traditionele illustraties is een andere zeer populaire vorm die wij maken. Dit soort illustraties kunnen, in tegenstelling tot de water color illustrations, een groter bereik hebben als het gaat om onderwerpen. Dit komt omdat traditionele illustraties vele soorten vormen kan aannemen. Het beeld kan erg rustig worden gemaakt, of erg woest, bij de traditionele illustratie zijn er vele opties mogelijk. Het algemene gevoel dat traditionele illustraties vaak geven is een authentiek gevoel. Dit heeft een belangrijke reden. Traditionele illustraties 100% getekend door een artiest, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een bepaalde vervorming van het beeld. Er wordt in tegenstelling tot de water color illustrations alleen gebruik gemaakt van de pen en het brein van de artiest. Dit creëert dit traditionele authentieke gevoel. Het eindresultaat is een pure illustratie die perfect jouw gedachten kan uitbeelden.

 

Illustratie laten maken? Goed idee!

 

Onderhand zal je het misschien al hebben gemerkt, wij houden natuurlijk van illustraties. Hopelijk hebben wij die liefde voor illustraties een beetje kunnen overbrengen. Een illustratie is namelijk niet alleen een losstaand beeld, het is een idee, een verhaal dat verteld moet worden. Dus als jouw website, concept, blog of je kinderboekenreeks nog een prachtig verhaal nodig heeft, dan kan je het beste een prachtige illustratie laten maken. (Onze illustraties worden met veel liefde en plezier gemaakt, dus neem is een kijkje in ons portfolio en raak geïnspireerd.

illustratie laten maken

HEEFT U VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP